הירשמו לקבלת טיפים ומתכונים חדשים!

מה קורה כשאין זמן לאכול ארוחת בוקר מסודרת ומשביע כמו דייסת שיבולת שועל?

אני ממש אוהבת לפתוח את הבוקר עם דייסת שיבולת שועל אבל לפעמים פשוט לא מסתדר לי כי אני בדרכים או קצרה בזמן והמאפינס האלה פשוט מצילים אותי!

הם מזכירים פאי תפוחים בטעם, הם יחסית דחוסים והם פשוט ממש טעימים!! ובכללי פשוט פתרון מדהים לארוחת בריאה לקחת לדרך.

רכיבים

  • ½ 1 כוסות שיבולת שועל עבה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית קינמון
  • ½ כוס חלב צמחי (אני אוהבת סויה)
  • ¼ כוס רסק תפוחים (או תפוח אחד מגורד)
  • ¼ כוס מייפל (לא חובה)
  • 1 תפוח חתוך לקוביות
  • חופן צימוקים
  • חופק אגוזי מלך קצוצים
  • 3 'ביצי' פשתן (ביצת פשתן= 1 כף פשתן + 3 כפות מים, לערבב ולהניח 10 דק בצד עד להסמכה)

אופן ההכנה

  1. מדליקים תנור לחום 180°.
  2. מערבבים הכל בקערה אחת גדולה ומעבירים לתבנית מאפינס.

  3. מערבבים בקערה כף סוכר חום, אגוזים קצוצים וקצת קינמון ומפזרים מעל כל מאפינס.

  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180° למשך כ-25 דקות.

    מחכים שיתקרר ומעבירים לקופסא אטומה למקרר.

הערות

  • אפשר לטחון בבלנדר את התפוח והחלב הצמחי במקום להשתמש ברסק תפוחים או לגרד תפוח

בתאבון!

אהבתם? שתפו עם חברים

שיתוף ב pinterest
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email