מרק עדשים כתומות מ-3 רכיבים בלבד

הגיע החורף ומה יותר כיף ממרק חם וטעים?  פה תוכלו למצוא מתכון למרק עדשים כתומות מ-3 רכיבים בלבד! טעים ברמות ומאוד מזין. 

את המרק הזה למדתי מחמותי. פעם ראשונה שטעמתי אותו לא יכולתי להאמין שהוא כל כך טעים והכל מ-3 רכיבים בלבד. כל כך כיף לעבוד עם עדשים כתומות, לא חייבים להשרות אותן כי הן מתרככות במהירות אבל כמובן שזה עדיף להשרות כדי להמיס את המעכבי אנזימים שמונעים ספיגה של מינרלים חשובים כמו ברזל, סידן ועוד. הן עשירות בסידן, ויטמין A, B ו-C וכמובן אחלה מקור לחלבון. 

רכיבים

  • 2 כוסות עדשים כתומות
  • 6 שיני שום כתושות
  • 5 כוסות מים רותים 
  • מיץ לימון

אופן ההכנה

  1. משרים את העדשים לכמה זמן שיש, בעדיפות ללילה, אך אם לא הספקתם, אפשר לא להשרות כלל
  2. לחמם סיר, להוסיף כפית שמן זית ואז את השום הכתוש ולהשחים קלות
  3. להוסיף את העדשים (ללא מי ההשרייה)
  4. להוסיף 5 כוסות של מים רותחים
  5. לכסות, להמניך את האש ולתת לזה לרתוח כ-30 דקות, עד שהן רכות לחלוטין
  6. להגיש ולהוסיף מעט מיץ לימון
בתאבון!

אהבתם? שתפו עם חברים

שיתוף ב pinterest
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

ניקוי רעלים:
אתגר הסלרי

אם כבר תקופה שאתם לא במיטבכם, מרגישים שקשה לקום מהמיטה, אתם עייפים כל הזמן, יש לכם מצבי רוח, העור פנים שלכם עושה לכם בעיות או סובלים מעצירות, מאוד יכול להיות שאתם צריכים לעשות ריסטרט לגוף.

הצטרפו בחינם ל-5 ימים של ניקוי רעלים והתחדשות.