הירשמו לקבלת טיפים ומתכונים חדשים!

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

אחת העוגיות הכי טובות שיצא לי להכין!! עוגיות חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס שלא יאמינו לכם שהם טבעוניות ולל"ג, עוגיות מושלמות!! קריספיות ונמסות בפה, פשוט חלום😍

זה מה שבעלי כתב לי😱 (הוא טעם כשחזר מחברים ואני כבר ישנתי)

"יפה שלי העוגייה הייתה מעולה! ממש! לקחתי ביס ואז פירקתי אותה! אני אפילו אוכל כאלה איתך בעתיד הקרוב שוב 😉"

בקיצור מתכון מפתיע מאוד! אני ויודעת שמוזר שאין קמח א-ב-ל- החמאת אגוזים משמשת כם כקמח וגם כשמן במתכון, אז אני ויודעת שהוא נראה מוזר אבל באמת שאלו העוגיות הכי טובות שהכנתי לאחרונה!

רכיבים

  • 1 כוס חמאת בוטנים טבעית בטמפ' החדר (אפשר להחליף בחמאת שקדים/ קשיו..)
  • 2/3 כוס סוכר קוקוס (או סוכר דמרה או 1/2 כוס סוכר חום ו-1/4 כוס סוכר לבן)
  • ביצת פשתן אחת (כף פשתן טחון + 3 כפות מים, לערבב ולשים בצד) או ביצה אחת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית סודה לשתייה או אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד קצוץ עם סכי

אופן ההכנה

  1. להכין את 'ביצת' הפשתן (לערבב בקערה כף 1 של פשתן עם 3 כפות מים ולהניח בצד.
  2. לחמם תנור ל-180°.
  3. בקערה גדולה לערבב את כל הרכיבים והוסיפו את 'ביצת' הפשתן.
  4. בעזרת כף, לקרוץ עיגולים, לגלגל אותם בין הידיים ולמעוך אותם.
  5. להניח על נייר אפייה ולאפות כ-12 דקות

בתאבון!

אהבתם? שתפו עם חברים

שיתוף ב pinterest
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email