חטיף קטן ומטריף, קל מאוד מאוד להכנה וטעים ברמות! הולך טוב עם קפה, תה, צ׳אי ומה לא?!😁

אני השתמשתי בתמרי חדראווי, הם מאוד דומים למג'הול במרקם (מאוד רכים) ובטעם אבל הם חצי בגודל וזה הופך אותם למושלמים למתכון הזה!  אבל גם תמרי מג׳הול יעשו את העבודה. 

רכיבים

  • תמרי חדראווי או תמרי מגהול
  • חמאת בוטנים או טחינה (לטעם של חלווה)
  • שוקולד מריר 70% (ומעלה) 

אופן ההכנה

  1. לפתוח את התמרים ולהוציא את הגרעינים.
  2. בעזרת כפית, למלא אותם בחמאת בוטנים.
  3. להכניס למקפיא לשעה.
  4. להמיס בבן-מארי את השוקולד או במיקרו.
  5. לטבול בשוקולד ולהכניס למקפיא ל-15 דקות.

הערות

  • ניתן לדלג על הכנסת התמרים עם החמאת בוטנים למקפיא לשעה ובמקום זה לזלף את השוקולד מלמעלה בעזרת כפית. ההכנסה למקפיא נועדה רק כדי שתהיה טבילה נוחה. 

  • ל-18 תמרים חדראווי השתמשתי ב-50 ג׳ שוקולד.

בתאבון!

אהבתם? שתפו עם חברים

שיתוף ב pinterest
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email