קרקרים שיבולת שועל

טוב תקשיבו! אני לא נרגעת מהקרקרים המושלמים האלה, גם קריספים אבל לא חונקים, גם בריאים וגם ממש טעימים! אפשר לבקש יותר מזה?

הקרקרים עצמם משיבולת שועל, והסיבים בשיבולת שועל יכולים להוריד את רמות הכולסטרול בדם שלנו, כך שפחות נתקע בעורקים שלנו,

יש גם חומרים נוגדי דלקת ונוגדי חמצון של שיבולת שועל שיכולים למנוע הצטברות של טרשת עורקים ואז לסייע בשמירה על תפקוד העורקים.

אז אני יכולה להגיד בוודאות ששיבולת שועל הוא אחד הדגנים האהובים עלי, ואתם באמת רואים שאני משלבת אותו בהרבה מהתכונים שלי כמו גם במתכון הזה.

רכיבים

רכיבים יבשים

  • 1 כוס שיבולת שועל או 1 כוס שיבולת שועל ללא גלוטן
  • 1 כפית אורגנו/ זעתר
  • 1 כף שמרי בירה
  • 3 כפות פשתן טחון
  • 1/2 כפית מלח

רכיבים רטובים

  • 1 כף שמן זית
  • 6 כפות מים 

אופן ההכנה

  1. נשים בבלנדר כוס קווקר ונטחן לקמח. 
  2. נעביר לקערה ונוסיף את כל הרכיבים היבשים. 
  3. נערבב היטב את כל היבשים ונוסיף את כל הרכיבים הרטובים.
  4. עכשיו נערבב עד לקבלת בצק אחיד. 
  5. נשים את הבצק בין 2 ניירות אפייה ונרדד בעזרת מערוך.
  6. נחתוך לריבועים בעזרת סלייסר של פיצה.
  7. נפזר מעט שומשום וקצת מלח גס.
  8. נכניס לתנור ל-20 דקות על חום של 180°.

בתאבון!

אהבתם? שתפו עם חברים

שיתוף ב pinterest
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email